سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به غربالگری قریب ۲۷ هزار کارگر در زمینه ویروس کرونا، از دورکاری و تغییر شغل چهار هزار کارگر آسیب پذیر از کرونا در این استان خبر داد.

یزدفردا: وی با تاکید بر این که تاکنون قریب به ۲۷ هزار کارگر در زمینه ویروس منحوس کرونا غربالگری شده‌اند، گفت:  قریب چهار هزار کارگر که دارای شغل‌های آسیب پذیر بوده‌اند نیز از تسهیلاتی همچون دورکاری و تغییر شغل بهره مند شده‌اند.

تشکری در خصوص شناسایی کارگران دارای بیماری کرونا نیز گفت: از ۲۳ فروردین ماه، ۹۳۱ فرد مشکوک به بیماری کرونا در واحدهای تولیدی شناسایی شده‌اند که تعداد ۶۹۱ نفر مبتلای قطعی بوده و یک کارگر نیز متاسفانه جان خود را از دست داده است و تعداد ۸۹۸ نفر نیز گواهی بازگشت به کار دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: بیش از ۳۳ هزار کارگر توسط خانه های بهداشت کارگری آموزش های لازم جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را فرا گرفته‌اند. 

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اضافه کرد: در بسیاری از کارگاه های استان تب سنجی، ضدعفونی کردن محیط، اعطای ماسک و فاصله گذاری اجتماعی به نحو مطلوب انجام می شود.

به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، تشکری در پایان از واحدهای تولیدی که یاری گر مراکز بهداشتی و درمانی مرکز استان و شهرستان بوده‌اند، تقدیر و تشکر کرد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا